Makutsi Safari Springs – Et kort sammendrag på norsk

Mellom Drakensberg Fjellene og Kruger Nasjonalpark på bankene av Makutsi Elven ligger Makutsi Safari Springs.

Midt i den afrikanske jungelen for folk som verdsetter naturens rolige miljø finnes palmer og akasier, flodhester, elefanter, giraffer og mange andre dyr. Gjemt mellom lokale trearter bobler dessuten mineralvann fra to varme kilder fram. Maten er en sunn variasjon av lokale spesialiteter, egendyrkede grønnsaker og hjemmelagd brød.

Ingen kasinoer eller diskoteker, bare en stille og rolig plass.

Konseptet:

Hvorfor ikke bli litt lengre på samme sted? Omgitt av naturens ville liv og vannkildenes ro byr Makutsi deg på et lite stykke Afrikansk paradis langt hjemmefra. Vi tilbyr prisgunstige pakkeløsninger for en uke eller lengre hvor rom, to måltider per dag og safari med våre åpne Landrovere inngår. På alle våre safarier og utflukter får dere selskap av engelskspråklige guider.

Makutsi Safari
Makutsi outdoor pool

Makutsi Safari Country:

På Makutsis mer enn 12000 hektar store naturområde finnes det meste og beste av det afrikanske villivet, inklusive ”de fem store”. Våre guider er opplært til å gi dere den beste opplevelsen av alle ulike deler av naturen og det inkluderer mye mer enn bara dissa fem artene.

Ettersom dette er ett privat viltreservat finnes enkelte regler. Bare erfarne og kvalifiserte guider får kjøre bilene, dette øker profesjonaliteten og bidrar til å opprettholde respekten for naturen og dets ville liv. På grunn av dette får dere sjansen til å besiktige det ville livet på en avslappet måte. En annen regel er att kun to kjøretøyer får stoppe samtidig ved et dyr. Dette for å gi dyrene rom og respekt og for å gi våre gjester en spektakulær rundtur.

I området rundt Makutsi finner dere mange berømte plasser, som Krüger Nationalpark og Blyde River Canyon. Et besøk i en autentisk Sotho stammeby gir dere et innblikk i den lokale kulturen og dens innbyggere. Disse utfluktene gjennomføres bekvemt med minibusser.

Hyttene:

Dere bor i Afrikanske rondaveller (bungalows) som ligger utspredt rundt den åpne og vidstrakte Makutsi leiren. Alle rondaveller er utrustet med eget baderom, elektrisitet, minibar og vifte. Leiren er åpen, uten gjerder som stenger det villa livet ute, hvilket gjør opplevelsen enda mer virkelig. Dette medfører også at visse regler må følges, for eksempel som og ikke være ute etter visse tider. Under dissa tidene transporteres dere til og fra deres rondaveller i en åpen bil, en liten safari bara det.

Makutsis stolthet er vårt egne naturliga kildevann som kan nytes i vår 33 grader varma utendørspool eller i vårt romerske bad innendørs. Den perfekte måten å slappe av og lade batteriene mellom safari og andra eventyr. Samme helsebringende vann brukes i rondavellenes vannkraner og dusjer.

Makutsi Safari
Makutsi outdoor pool

Familien:

Makutsi har vært eiet og drevet av Weber-familien siden slutten av 70-tallet og har etter hvert utviklet seg til et førsteklasses viltreservat. Familien er ansvarlig for alle sidene av foretaket og den avslappende atmosfæren og det personlige preget er noe som merkes godt under deres opphold. Du får førstehåndsopplysninger og deres engasjement og drift av Makutsi har gjennom årene resultert i mange returnerende gjester.

Makutsi outdoor pool
Makutsi outdoor pool

Pakkene:

Vi tilbyr pakkeløsninger fra 6 netter til 5 uker. Fordelene med våre pakker er mange og dere får virkelig valuta for pengene. En ukespakke kan se ut sånn.

Overfør til og fra Hoedspruit flyplass
6 nätter/7dagar overnatting inkludert frokost og middag
3 x 3 st. turer i åpne landrovers i vår private safaripark
1 x 5 st. turer i åpne landrovers i vår private safaripark
2 st. utflykter i området rundt Makusti: Krüger nasjonalpark og  Blyde River Canyon

Informasjonen over er bare et utvalg av det du får og kan oppleve hos oss på Makutsi. Hvis du er interessert i mer informasjon, bilder eller kontaktinfo, klikk deg inn på linken under som tar deg til vår hjemmeside. Ettersom vi som jobber på Makutsi prater engelsk og tysk og våre guider prater mest engelsk er det viktig at gjestene forstår engelsk for å kunne få et bra opphold hos oss.

For mer detaljert informasjon om Makutsi, fortsett å surfe på denne siden.

 

German