Makutsi Safari Springs – Et kort resumé på dansk

Makutsi Safari Springs ligger på bredden af Makutsi floden mellem Drakensberg-bjergene og Krüger Nationalpark.

Det er den vilde afrikanske bush for folk, der værdsætter naturens fred og klarhed. Palmetræer akacier, elefanter, næsehorn, giraffer, løver, krokodiller, geparder, leoparder…bushveld. Skjult mellem hjemmehørende træarter bobler blødt mineralvand bobler frem fra to varme kilder. Maden er sunde udgaver af vildt specialiteter tilberedt med hjemmedyrkede grøntsager og oksekød af eget opdræt.

Intet kasino, intet diskotek, det er stedet for det stille mindretal.

Konceptet:

Hvorfor ikke blive lidt længere på det samme sted? Omgivet af natur og vilde dyr, kildevand og stilhed deler Makutsi et lille stykke afrikansk paradis med dig. Vi tilbyder overkommelige pakker på en uge (eller længere) med: Overnatning, 2 daglige måltider, safarier i åbne Landrovers og udflugter i området. På alle safarier og udflugter vil du have selskab af engelsk talende naturguider.

Makutsi Safari
Makutsi outdoor pool

Makutsi Safari Country:

Makutsi har tusindvis af hektar med autentisk Afrikansk natur.  Vi tager vores gæster med på game drives i åbne Landrovers, og du vil opleve størstedelen af det Afrikanske dyreliv her.  Alle vores guider er eksperter i at fokusere på samtlige sider af naturen.

Da der er tale om en privat safaripark er der strikse regler. Kun erfarne og kvalificerede guider har lov til køre, således at der udvises professionel adfærd og at der udvises respekt for det naturlige miljø og dets dyreliv. Derfor er der rigtigt gode chancer for i fred og ro at opleve dyrelivet. Det er også en regel at der aldrig må være mere end 2 køretøjer ved et dyr ad gangen, dette giver dem den plads og respekt, som gøre det muligt for vores gæster at få storslåede oplevelser med at se dyrene.

I området omkring Makutsi er der mange smukke og berømte steder, herunder Krüger nationalpark and the Blyde River Canyon. Disse er endagsudflugter i komfortable lukkede minibusser.

Hytten:

Gæsterne bor i traditionelle afrikanske rondaveller (Bungalows), der ligger spredt ud i den åbne og rummelige Makutsi lejr. Alle rondaveller har eget badeværelse, elektricitet, minibar, te-køkken og en ventilatorvifte. Lejren er åben ud til det omgivende land uden hegn til at holde dyrelivet ude, hvilket giver mulighed for en meget autentisk oplevelse. Det betyder samtidigt at der er nogle regler, der skal følges, dvs man skal undgå at færdes til fods på visse tidspunkter. På de tidspunkter køres vores gæster til og fra deres rondaveller i et åbent køretøj, hvilket er en lille safari i sig selv.

Makutsis guld er vores naturlige varme kildevand. Dette vand kan nydes i vores 33 m udendørs bad eller i et romersk bad indendørs. Det er den perfekte måde at slappe af og komme til kræfter mellem oplevelserne på safarier og udflugter. Det er samme sunde mineralvand som bruges i rondavellernes vandhaner og brusebad.

Makutsi Safari
Makutsi outdoor pool

Familien:

Makutsi har været i Weber familiens eje siden slutningen af 70erne og med årene har Makutsi og det omgivende land udviklet sig til en førsteklasses Wildlife Conservation Reserve. Familen tager sig af alle sider af forretningen og det afslappede og personlige præg vil kunne opleves meget intenst under dit ophold. Du vil få førstehåndsoplysninger og deres begejstring og vedholdende drift af Makutsi har gennem årene givet mange loyale gæster.

Makutsi outdoor pool
Makutsi outdoor pool

Pakkerne:

Vi har pakker lige fra 6 nætter til 5 uger. Den store fordel ved disse pakker er at du får meget for pengene. For at du kan se hvad disse omfatter, vil vi her vise hvad der er inkluderet i 1 uges pakken:

Transport til og fra lufthavnen i Hoedspruit eller Phalaborwa.
Ophold i 6 nætter / 7 dage med morgenmad og aftensmad.
Game drives (3 x 3 timers & 1 x 5 timers) i åben Landrover i privat safaripark
2 Udflugter i området:
Krüger Nationalpark
Blyde River Canyon

Oplysningerne ovenfor er blot en smagsprøve på dit eget sprog på hvad Makutsi kan tilbyde. Hvis du er interesseret i flere oplysninger, fotos og kontaktoplysninger, bedes du klikke på linket nedenfor for at komme til vores hjemmeside. Selvom Makutsis ledelse taler engelsk og tysk, taler vores naturguider mest engelsk. Det er derfor vigtigt at vores gæster forstår lidt engelsk.

For mere detaljeret information om Makutsi, fortsæt med at gennemse denne side.

 

English